Bespaar tijd en haal buitengewoon resultaat met EMS Training 

Door middel van onze revolutionaire trainingsmethode zetten wij jou niet alleen in jouw kracht, maar bieden wij je ook een blijvende oplossing als het gaat om afslanken en een fittere en gezondere levensstijl. Bij ons gaat het om jouw kwaliteit van leven. Je wordt vanaf het begin tot aan uw doel begeleid. Als enige EMS studio in Nederland werken onze experts met een unieke trainingsmethode in combinatie met jouw persoonlijke lichamelijke waarden. Hierdoor zal je een training genieten volledig op jou en je einddoel afgestemd. Wil jij graag de de beste versie van jezelf worden?  
Wij helpen je! 
Gegarandeerd Resultaat bij Highlights
voelen is geloven 
 • Unieke trainingsmethode op maat
 • ​Makkelijk te integreren in je huidige levensstijl  
 • ​Geschikt voor alle leeftijden vanaf 18 jaar 
 • ​46% Effectiever dan traditionele trainingen 
 • Persoonlijke begeleiding ​
 • ​Populair onder topsporters en celebrities
 • ​Ook geschikt bij blessures en/of medische aandoeningen (vraag naar de mogelijkheden)

8 Spiergroepen

Activeer alle belangrijke spiergroepen tegelijkertijd 

 515 Calorien

Na een full body EMS workout heb je 515 calorien verbrand

 20 Minuten

Staat gelijk aan 3 uur trainen in de sportschool 

Ons Bewezen Programma Is Voor Iedereen Die Wil Afvallen En Sterker Wil Worden... 

Bij Highlights is het omzetten van lichaamsvet in spiermassa een veel voorkomend doel. Spiermassa creëren is essentieel bij het verbranden van lichaamsvet. Hieronder de 4 manieren waarop je bij HIGHLIGHTS jouw lichaamsvet verbrandt! 
 • Het kost natuurlijk energie om de oefeningen uit te voeren! Deze energie komt deels uit wat je eet, maar ook deels vanuit jouw lichaamsvet!
 • ​Na de training gaat je lichaam nog door met herstellen van de inspanning van je spieren. Het kost je lichaam veel energie om je spieren te laten herstellen.
 • ​Zodra je lichaam spiermassa opbouwt heeft het ook meer energie nodig om je spiermassa te onderhouden! Hierdoor blijft je lichaam het lichaamsvet verbranden.
 • ​Krachttraining zorgt ervoor dat je hormonen beter in balans komen. Bij een goede hormoonbalans bevorder je de vetverbranding.

Wat is EMS? 

De afkorting ‘EMS’ staat voor elektrische spierstimulatie of elektromyostimulatie. Dit is een trainingsprogramma waarin de spieren worden gestimuleerd en versterkt door elektroden die in een pak zijn verwerkt. Het pak en dus ook de elektroden zijn verbonden met een extern trainingsapparaat.  De intensiteit van de elektrische impuls kan via het EMS-apparaat naar eigen wens worden aangepast voor elk van de 12 elektrodeparen. In onze EMS-apparaten is al een meetfunctie geïntegreerd, die je in realtime laat zien welke belasting jouw spieren ervaren door de stimulatie.
EMS is functioneel trainen, je verbetert jouw uithoudingsvermogen, kracht stabiliteit, snelheid en  flexibiliteit. De tijdsduur van de trainingen zijn 20 minuten. 
De oefeningen zijn functioneel, d.w.z. dat het lichaam getraind wordt om activiteiten uit het dagelijks  leven met gemak te kunnen uitvoeren. Bij alle oefeningen wordt er gebruik gemaakt van alle spiergroepen in je lichaam. 

Waarbij in vele andere trainingsoefeningen je gebruik moet maken van kettlebels, sandbags, speedladders, powerchains etc. Is dat hier niet van toepassing. Je minimaliseert uitwendige belasting wat tot minder en zelfs geen blessure leidt. Bij alle oefeningen wordt het hele lichaam getraind. Je kracht en conditie gaan razendsnel vooruit en de calorieverbranding ligt hoog. Door de hoge intensiteit blijft de calorieverbranding zelfs lange tijd na de training verhoogd. 

Is EMS wat voor mij? 
EMS is functioneel trainen en is heel toegankelijk. Iedereen kan op zijn eigen niveau trainen, hiervoor  hoef je geen ervaren sporter te zijn. Voordeel is dat jij sneller je doel zal behalen omdat de focus gedurende de training op JOU ligt. Alle oefeningen kun je op je eigen tempo uitvoeren.

Onze wetenschappelijk onderbouwde methode helpt mannen en vrouwen in Gelderland en Overijssel om buitengewone resultaten te behalen

Voor uw kwaliteit van leven 

Zelfkennis en zelfreflectie zijn misschien wel dé belangrijkste kenmerken van een gelukkig leven. In de spiegel kunnen kijken en eerlijk tegen jezelf zijn is enorm krachtig. Uit ervaring weten we dat mensen die niet alleen doelen kunnen stellen maar ook de afspraken met zichzelf kunnen nakomen het gelukkigst zijn. Bij Highlights weten we dat dit niet altijd even makkelijk is en daarom zweren we ook bij persoonlijke begeleiding voor iedereen. Merk je dat je moeite hebt met afspraken met jezelf nakomen? Boek je gratis intake, wij helpen je! 

Waarom Highlights?

 •  Persoonlijke begeleiding door professionals 
 •  Wij kijken naar jou en je doelen en nemen je van A-Z mee in de reis naar jouw doel
 • ​De kern bij Highlights is jou blijvend in je kracht zetten met onze Unieke Methode

7 jaar 

Ervaring 

550+

Tevreden Klanten 

70.000+

Gegeven Trainingen 

Welke stappen hebben we gezet in 2020?

Net zoals in onze trainingen staat progressie bij Highlights voorop. Dit voeren we ook door in onze bedrijfsvoering. We zijn continu in beweging en ontwikkeling, zodat we onze klanten de beste ervaring en resultaten kunnen geven. 

Wat zeggen onze klanten over ons  

Geen rugklachten meer dankzij EMS

MARCEL 
Voor mijn werk zit ik veel in de auto en ik had al een hele tijd last van lage rugpijn, daardoor kon ik niet meer goed functioneren. Toen ik hoorde van EMS ben ik op zoek gegaan en kwam ik terecht bij Highlights. Ik kreeg een uitgebreide intake en er werd een anamnese afgenomen. Er is een training samengesteld op mijn specifieke klachten en voorgeschiedenis. Ik heb nu helemaal geen rugklachten meer en ben ik fitter en sterker dan ooit tevoren! Ik wil nooit anders meer. 

Slanker, fitter en geen cellulites meer

LISANNE 
Zelf ben ik onderneemster en heb weinig tijd om echt goed te sporten. Daarnaast heb ik ook geen idee wat ik aan het doen ben in een sportschool. Ik keek vooral naar andere vrouwen (die een mooi lijf hadden) en deed gewoon dezelfde oefeningen en hoopte op hetzelfde resultaat. Ik zag echter nooit resultaat en kreeg zelfs lichamelijke klachten door het trainen. Een vriendin van mij wees me op EMS training. Nu sport ik 1 tot 2 keer in de week, bespaar ik tijd en ik was verbaasd over het snelle resultaat. Ik ben in omvang 5 cm afgenomen, voel me zowel mentaal als fysiek fitter en mijn cellulitis zijn weg! 

Snel, Effectief en Ik Voel me Super Fit 

COR
Sinds ik bij Highlights ben gaan trainen voel ik me ongekend fit. Ik heb een druk leven en vind het fijn als ik zelf niet teveel hoef na te denken. Bij Highlights word ik volledig begeleid. Ik ga er heen en weet dat ik in 20 minuten een volledige training krijg die zij speciaal voor mij hebben opgesteld. Ik hoef nergens over na te denken, ik voer het enkel uit en geniet van het resultaat! Geweldige sfeer ook, ik vertrouw volledig op het team van Highlights. 

We Werken Met Een Beperkt Aantal Klanten

Wij zijn gericht op resultaat, jouw resultaat. Dat betekent dat wij een volledig persoonlijk stappenplan maken en je vanaf het begin tot het eind begeleiden. In onze EMS studio train je alleen, met zijn tweeën of in een kleine groep tot max. 4 - 6 personen onder begeleiding van jouw personal trainer. Kwaliteit vraagt om aandacht

Wij werken alleen met gemotiveerde klanten, klanten die hun doelen echt willen behalen. Tijdens de intake bespreken we of we een goede fit zijn en met elkaar naar jouw doelen kunnen gaan werken. 

Hoe wij werken bij Highlights

De Intake
Bij ons staat voorop dat u zich veilig voelt. Vooraf aan uw (proef) training hebben we een kort intake gesprek en meten we jouw persoonlijke lichamelijke waarden. We bespreken jouw doelen en eventuele beperkingen. Aan de hand van deze 0 meting maken we een op maat gemaakt plan, richting jouw doel. 
De (proef)training
De (proef) training! We laten je ervaren wat EMS is en doet voor jou. Wij zeggen altijd "voelen is geloven". Tijdens de training geven wij je de instructies en kijken wij wat jij en je lichaam aan kan. Je wordt gestuurd op je houding, zodat je de oefeningen altijd juist uitvoert. Gedurende de training houden wij jouw waarden bij, welke worden meegenomen in jouw unieke trainingsschema
de meting 
Meten is weten. Door de EMS apparatuur worden o.a. jouw verbrande calorieën gemeten, de arbeids- / rust verhouding en de intenstiteit die jouw spieren aan kunnen. Deze gemeten resultaten worden meegenomen in jouw persoonlijke trainingsschema. Wij bereiden aan de hand van deze resultaten jouw volgende training voor. Jij hoeft hier verder niets voor te doen, behalve klaar te zijn voor de volgende training! 

Onze Tarieven 

STRIPPENKAART 23 keer 
Brons
Eenmaal per week trainen 
 • €35,00 per les 
 • TE VOLDOEN 
 • Eenmalige betaling €802,-
sTRIPPENKAART 46 keer
Zilver
Eenmaal per week trainen 
 • € 27,20 per les 
 • TE VOLDOEN IN 
 • 12 termijnen van €115,00
 • 4 termijnen van € 318,75 
 • Eenmalige betaling van € 1.250,-
strippenkaart 80 keer 
Goud
Tweemaal per week trainen 
 • €  22,50 per les 
 • TE VOLDOEN IN 
 • 12 termijnen van €179,00
 • 4 termijnen van € 500,- 
 • Eenmalige betaling van € 1.800,- 
De nummer 1 EMS Studio 
van Gelderland en Overijssel 

Contact Informatie 

 Meidoornpassage 14d
  8091 KS Wezep 
 038 444 5838
 info@highlights.nl

Bedrijven die je voor gingen

Volg ons op onze socials voor tips, updates en acties 

© 2020 Highlights Beauty & More | De EMS studio van Gelderland en Overijssel | KVK 57436371| BTW NL852579135B01 | Wezep |
Powered By ClickFunnels.com