Highlights 

De oprichters van Highlights wisten met hun ervaringen als sporters, als fitnesschoaches en als sporttherapeuten 1 ding zeker: Kennis van training, voeding en een gezond lichaam maken het verschil tussen succes en mislukking. Dit geldt niet alleen voor topsporters, maar ook voor recreatiesporters en voor mensen die zich gewoonweg fitter en beter willen voelen. Bij Highlights werken we met ervaren Personal Trainers met een achtergrond in de sportwereld. Het is onze missie om jou de kennis, de training en de middelen te geven voor een fitter en vitaler leven, snel en verantwoord.  

Pioneer in Nederland als aanbieder van een totaal concept in deze branche

Personal training, Personal small grouptraining, Massages, QB Lipo (figuurcorrectie), Zonnebanken, EMS Trainingen, Voor Uw Kwaliteit van leven! Voor mensen met beperkte tijd hebben wij het EMS Fitnessconcept, waarmee je in relatief korte tijd een fysiek op hoog niveau bereikt. Succesvol fit worden bij Highlights Beauty and More, en een trainingsprogramma: EMS, in 20 minuten, waar zelfs sportartsen en astronauten bij zweren. In onze studio beschikken we over de beste EMS-apparatuur, de beste trainers en een dosis motivatie om samen met jou je doelen te behalen.

We ontmoeten je graag persoonlijk

Gegarandeerd Resultaat 

Nummer 1 EMS Studio van Gelderland en Overijssel

Contact Informatie 

 Meidoornpassage 14d
  8091 KS Wezep 
 038 444 5838
 info@highlights.nl
© 2020 Highlights Beauty & More | De EMS studio van Gelderland en Overijssel | KVK 57436371| BTW NL852579135B01 | Wezep |
Powered By ClickFunnels.com